Štvrtok, 19. september 2019 - Meniny má Konštantín
LivePríjemné ráno s Barborou, Lukášom, Martinou alebo Tomášom
Timmy T - One More Try
Playlist hraných skladieb

Pri grilovaní si dajte pozor najmä na toto!


Stačí zmeniť pár detailov a z obyčajnej grilovačky sa stane gurmánsky zážitok.

Zdroj: pixabay.com

Domáca marináda obsahuje až o 80% menej soli ako keď kúpite hotový produkt v supermarkete. Výhodou je najmä to, že presne viete, čo v nej je.

Mäso marinujte deň vopred. Pred grilovačkou ho aspoň tri hodiny vopred vyberte z chladničky. Pri izbovej teplote sa mäso pripraví na „saunovanie”.

My Slováci preferujeme ako prílohu zemiaky alebo pečivo. Ak si chcete držať štíhlu líniu, vymeňte ich za zeleninu. Zážitok z grilovaného mäsa to nepokazí.

Pri grilovaní preferujte možnosť kratšieho pobytu mäsa na grile. Čím viac ho grilujete, tým viac škodlivých látok obsahuje.



Cookies

Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb a zobrazovať relevantnú reklamu. Zobraziť viac informácií. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.